Cura cu grâu încolțit (germeni)
după dr. Schmit (Elveția)
Grâul încolțit este un stimulator extrem de important al activității vitale a organismului uman datorită conținutului bogat în complexul de vitamină B și în multe alte vitamine, cât și a diferiților fermenți (enzime) necesare pentru reglarea proceselor intime din organism. În multe boli, după o săptămână de consum a boabelor încolțite de grâu, la oamenii de orice vârstă, se constată o vizibilă înbunătățire a stării de sănătate și apoi o însănătoșire completă. Se reface căderea părului de pe cap, acuitatea vederii, coordonarea mișcărilor, se întăresc dinții.
Cu ajutorul curei de grâu încolțit se tratează: dureri de cap, bronșite, dureri de dinți, tromboflebite, boli cronice ale sângelui, polinevrite, eczeme, tumori ale stomacului, boli intestinale, boli ginecologice, boli de ochi, boli de rinichi, arterite, tumori în general, etc.
Folosirea acestei metode nu este periculoasă și este foarte eficientă.
Modul de folosire:
Cu 24 de ore înainte de preparare, boabele de grâu, 50 - 100 de grame se spală minuțios cu apă rece. Boabele pline, umezite la spălat, se pun într-un vas și se acoperă cu apă. Se așază într-un loc cald și se acoperă cu un șervet de hârtie. După 24 de ore, grâul încolțit (colțișori de 1 mm), se spală cu apă de câteva ori și se trece prin mașina de tocat sau se mărunțesc cu ajutorul unei râșnițe electrice. Se amestecă cu lapte fiert sau cu apă fiartă, în proporție de 1/1. La acest terci se adaugă miere după gust. Vasul pentru opărit terciul trebuie să fie emailat sau de sticlă. Având în vedere aportul caloric adus de grâu, trebuie redus consumul pâinii și a altor produse similare. Cura durează 3 - 4 săptămâni și starea de sănătate se va îmbunătăți mult.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu