Crudităţi cu lactate
Crudități cu brânză de vaci
- 3 linguri de brânză de vaci slabă
- 2 morcovi potriviți (carote) rași mărunt
- 1 lingură germeni de grâu
- 1 lingură ulei
- 1 lingură drojdie de bere
- 2 linguri ceapă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- sare, mirodenii, pulbere minerală
Se garnisește cu felii de morcov
Brânză de vaci cu urluială
- 3 linguri urluială
- 3 linguri brânză de vaci
- 2 linguri germeni de grâu sau tărâţe de grâu şi de ovăz
- 1 lingură ulei
- 1 lingură drojdie de bere
- sare, ceapă, mirodenii
Brânză de vaci cu urluială
- 3 linguri urluială
- 3 linguri brânză de vaci
- 2 linguri germeni de grâu sau tărâţe de grâu şi de ovăz
- 1 lingură ulei
- 1 lingură drojdie de bere
- sare, ceapă, mirodenii
Brânză de vaci cu roșii
- 2 linguri de brânză de vaci slabă
- 1 lingură de ulei
- o roșie mărunțită
- o lingură miez de floarea soarelui sau de nuci tocate
- puțină ridiche, ceapă, sare, mirodenii.
Se garnisește cu nuci sau alune.
Brânză de vaci cu banane
- 3 linguri brânză proaspătă
- 1 lingură de ulei
- 3 linguri germeni de grâu
- o banană zdrobită
- o linguriță zeamă de lămâie
- o lingură de stafide
- miere, pulbere minerală
Se garnisește cu felii de banane
Brânză de vaci cu ceapă
- 3 linguri de brânză proaspătă
- 3 linguri ceapă
- 2 linguri germeni de grâu
- 1 lingură semințe de in pisate
- 2 linguri ulei
- 1 lingură drojdie de bere
- sare, pulbere verde
Se garnisește cu pătrunjel
(Produce eructaţii multe şi lungi cu gaze acide ca după bere)
Germeni de grâu dulci
Se amestecă germenii cu lapte crud sau acru, sau cu brânză de vaci la care adăugăm suc de portocale, puţin ulei şi miere.
(Produce eructaţii multe şi lungi cu gaze acide ca după bere)
Germeni de grâu dulci
Se amestecă germenii cu lapte crud sau acru, sau cu brânză de vaci la care adăugăm suc de portocale, puţin ulei şi miere.
Brânză de vaci cu drojdie de bere
Are gust de creier pane
- 4 linguri brânză proaspătă
- 2 linguri ulei
- 1 lingură drojdie de bere
- puțină sare (opțional)
Se amestecă totul bine.
Mei sau orez dulce
- 2 linguri mei sau orez crud
- 2 linguri susan, totul bine pisat
- 1 - 2 linguri tărâţe
- 1 lingură boabe crude de ovăz
- 1 lingură drojdie de bere
- 1 lingură ulei
- 1 măr tocat
- 2 linguri de smântână, puţină miere
Se garniseşte cu felii de banană.
Mei sau orez dulce
- 2 linguri mei sau orez crud
- 2 linguri susan, totul bine pisat
- 1 - 2 linguri tărâţe
- 1 lingură boabe crude de ovăz
- 1 lingură drojdie de bere
- 1 lingură ulei
- 1 măr tocat
- 2 linguri de smântână, puţină miere
Se garniseşte cu felii de banană.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu